Lüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékek

Újdonságok, hírek

A sűrített levegő veszélyes közeg is lehet!

Újra és újra megjelennek a piacon az  olcsó utánzatai, a kompresszoroknál és egyéb sűrített levegővel működő gépeknél használt, Lüdecke körmös csatlakozóknak. Ezek általában nagyon rosszul öntött és forgácsolt termékek.


Ezek az utánzatok, a "NO NAME"  csatlakozók és a hozzátartozó bilincsek,  felmérhetetlen biztonsági kockázatot  jelenthetnek. Mivel a rosszul öntött körmök, és méretbeli eltérések  a biztonságos kötést nemgarantálhatják.  Ugyanakkor a geometriai minőségi hibák csupán egy része az általános problémának.Többnyire nehéz felismerni az a tényt, hogy ezekben utánzatokban gyakran nem megfelelő anyagok, mint akemény öntvény (gömbgrafitot) is használnak. A komponensek nagy terhelésnél (például a sűrített levegővelműködő, erősen rezgő szerszámoknál), hamar eltörhetnek, eldeformálódhatnak, így egy hatalmas biztonságikockázatot jelenthetnek a személyeknek, és a környezetre is.
A potenciális veszély nem csak a felhasználó számára, hanem a forgalmazónál is fennáll. A keletkező károk és sérülések kártérítési felelőssége a forgalmazót terheli ha nem megfelelő árut adott el, vagy nem tudja áthárítani a gyártóra a költségeket.

A Lüdeckénél elvégzett kisérletek sajnos azt bizonyították, hogy  az utánzatok nem felelnek meg az előírt szabványoknak!

A teljes cikk egyelőre csak németül olvasható a Lüdecke honlapján!

http://www.luedecke.de/newssystem/upload/LUEDECKE_Bericht_Billigwerkstoffe.pdf

https://rm.iwcshow.com/ richard mille replica