Lüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékek

Bemutatkozás

A Stani V Bt kereskedelmi és „vevő központú” múltja egészen 1986-ig nyúlik vissza. Az évek során a családi hagyományokat próbálom vállalkozásomban folyamatosan továbbvinni. Eleinte autóalkatrészekkel és Panerai Luminor Base Replica felszerelési cikkekkel kereskedtem, szüleim műhelyéből mindig nagyobb helyet kértem az üzletemnek, hiszen szüleim már 1954 óta vállalkozók voltak Óbudán az Amfiteátrumnál, az autós szektornak gyártottak gumiipari termékeket. Édesapámat szakmailag sokszor elismerték, 1 éves vállalkozóként, már mesteri címet kapott, s pár év múlva már az IPAR kiváló mestere kitűntetést is átvehette. Nagyon nagy szeretettel és büszkeséggel gondolok szüleimre, hiszen mindent a saját kétkezű munkájukkal érték el,
Évtizedeken át a mestervizsgáztatási Bizottság vezetője volt Édesapám, aki a szakmát autodidakta módon, könyvekből sajátította el, mindig kreatívan állt az Élethez, 80 éves koráig dolgozott.
Mindent maguk csináltak, semmit sem adtak ki a kezűkből, akkor még nem is tudták, hogy mi az a minőségbiztosítási rendszer, de ösztönösen mindent a felügyeletük alatt tartottak.
 
Megtanultam Tőlük, hogy csak igényes, jó minőségű termékeket szabad gyártani, és forgalmazni is, az autósboltomban, természetesen szüleim miatt, elsősorban gumialkatrészeket kerestek nálam. Így 1990-től a Semperit ékszíjak importőre lettem, majd bővíteni kellett, megalakítottam a Stanker Kft-t és  Optibelt, Flennor, Mitsuboshi, Gates gyártmányokkal is bővült a kínálat, sőt nemcsak autós, hanem ipari szíjakra is egyre nagyobb volt a kereslet.
 
Legfőbb elvünk az elégedett vásárló elérése és megtartása volt, van és lesz!
 
A Stani V Bt szintén csak egy, kis családi, kereskedelmi vállalkozás, ahol alapvető a jó minőségű termék, s a hozzátartozó gyors, pontos kiszolgálás biztosítása, s a még kifizethető ár kialakítása. Szeretek segíteni az embereknek a problémájuk megoldásában.
 
Évtizedek óta képviselek két német gyárat, a 92 éves Geka- Karasto GmbH-t és a 90 éve működő Lüdecke Armaturen GmbH-t Magyarországon, ezen kívül a nagy múlttal rendelkező külföldi partnereim ajánlásaival, segítségével sikerül több, időszakosan felmerülő, egyéni igényt is kielégíteni más német gyárak termékeivel, a magyar vásárlók megelégedésére.
 
A STANI-V Bt. az ipari cégeket, az egyedi kertészeteket, a lakossági igényeket, főleg nagykereskedőkön, műszaki kereskedőkön, kertészeteken, szaküzleteken keresztül szolgálja ki. Az új solymári raktárból a vidéki postázást másnapra vállalni tudom. Hetente többször kapok a gyárból árut, sürgős esetben 2-3 nap alatt, felár nélkül is beszerezhetőek a Lüdecke termékek!
 
A STANI-V Bt. telefonon, és emailben hétköznapokon mindig elérhető, vagy hamar visszahívom a kedves érdeklődőket, segítséget adok a termékek beazonosításához, alkalmazhatóságáról is. Személyesen azonban, csak a Solymáron található
üzletben lehetséges a közvetlen kiszolgálás.
 
A fentiek figyelembe vételével remélem Önt is hamarosan a partnereim körében üdvözölhetem!
 
                                                                                       Stanisovszki Vera
                                                                                  üzletvezető- tulajdonos

Lüdecke ipari és profi Gardena kompatibilis
kertészeti nikkelezett rézcsatlakozók,
KAMLOK, kompresszor körmös gyorscsatlakozók,
szerelvények, légtechnikai, fröccsöntőgépekhez
gyorscsatlakozók, spiráltömlők forgalmazása.


Eredeti GEKA-PLUS körmös
csatlakozók rézből, műanyagból,
rozsdamentes acélból.Lépjen kapcsolatba velünk!

Stani-V Bt.
+36 1 368-5276 • info@stani.hu