Lüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékek

Bemutatkozás

A Stani V Bt kereskedelmi és „vevő központú” múltja egészen 1986-ig nyúlik vissza. Az évek során a családi hagyományokat próbálom vállalkozásomban folyamatosan továbbvinni. Eleinte autóalkatrészekkel és felszerelési cikkekkel kereskedtem, szüleim műhelyéből mindig nagyobb helyet kértem az üzletemnek, hiszen szüleim már 1954 óta vállalkozók voltak Óbudán az Amfiteátrumnál, az autós szektornak gyártottak gumiipari termékeket. Édesapámat szakmailag sokszor elismerték, 1 éves vállalkozóként, már mesteri címet kapott, s pár év múlva már az IPAR kiváló mestere kitűntetést is átvehette. Nagyon nagy szeretettel és büszkeséggel gondolok szüleimre, hiszen mindent a saját kétkezű munkájukkal érték el,
Évtizedeken át a mestervizsgáztatási Bizottság vezetője volt Édesapám, aki a szakmát autodidakta módon, könyvekből sajátította el, mindig kreatívan állt az Élethez, 80 éves koráig dolgozott.
Mindent maguk csináltak, semmit sem adtak ki a kezűkből, akkor még nem is tudták, hogy mi az a minőségbiztosítási rendszer, de ösztönösen mindent a felügyeletük alatt tartottak.
 
Megtanultam Tőlük, hogy csak igényes, jó minőségű termékeket szabad gyártani, és forgalmazni is, az autósboltomban, természetesen szüleim miatt, elsősorban gumialkatrészeket kerestek nálam. Így 1990-től a Semperit ékszíjak importőre lettem, a Lüdecke és Geka gyorscsatlakozók képviseletét is elkezdtem, majd bővíteni kellett, megalakítottam a Stanker Kft-t és  Optibelt, Flennor, Mitsuboshi, Gates márkákkal bővült az ékszíj kínálat, 2002-ben eladtam az ékszíj üzletágat és azóta GEKA és Lüdecke gyorscsatlakozókat, más fittingeket gyártó két német gyár képviseletét és termékeinek forgalmazását folytattam.
2022.szeptember 1-től  a Lüdecke termékek közvetlen forgalmazását átadtam a Földesi Kft-nek.
Email: luedecke@foeldesi.hu
2022. szeptember 1 után a  CSAK a Geka termékek direkt forgalmazója maradtam, és az egyedi ígények GYORS rendeléseit végzem Németországból.
Legfőbb elvünk az elégedett vásárló elérése és megtartása volt, van és lesz!
 
A Stani V Bt szintén csak egy, kis családi, kereskedelmi vállalkozás, ahol alapvető a jó minőségű termék, s a hozzátartozó gyors, pontos kiszolgálás biztosítása, s a még kifizethető ár kialakítása. 
 
 
STANI-V Bt. telefonon, és emailben hétköznapokon mindig elérhető, vagy hamar visszahívom a kedves érdeklődőket,  A lakossági és személyes kiszolgálás a viszonteladóimnál történik.
 

Lüdecke ipari és profi Gardena kompatibilis
kertészeti nikkelezett rézcsatlakozók,
KAMLOK, kompresszor körmös gyorscsatlakozók,
szerelvények, légtechnikai, fröccsöntőgépekhez
gyorscsatlakozók, spiráltömlők forgalmazása.


Eredeti GEKA-PLUS körmös
csatlakozók rézből, műanyagból,
rozsdamentes acélból.Lépjen kapcsolatba velünk!

Stani-V Bt.
+36 1 368-5276 • info@stani.hu