Lüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékek

GEKA termékek

Már 1998 óta vannak jelen a magyar piacon a 90 éves német GEKA-KARASTO GmbH cég gyorscsatlakozói, köztük az eredeti GEKA körmös csatlakozó termékcsalád. A GEKA körmös csatlakozóinak hasonmásai, amelyek műszaki tulajdonságai nem érik el az eredeti csatlakozók paramétereit, már több európai és ázsiai piacon is gyártásra és forgalmazásra kerültek, így azok a magyar piacon is előfordulnak. Sőt a német KARASTO gyár is gyárt Kínában egy  un. ALAP kivitelű körmös csatlakozót, amely méreteiben megegyezik az eredetivel, ezekcsak egyszerűbb igénybevételre alkalmasak, mint a GEKA PLUS.
 
A fő hangsúlyt a továbbiakban is az eredeti Geka termékek széleskörű elterjesztésére fektetjük, rámutatva arra, hogy az eredeti csatlakozók, 100%-osan jobbak, mint hasonmásaik. 
Ebben a nehéz gazdasági helyzetben még jobban arra vagyunk ráutalva, hogy a minőségi termékeket szorgalmazzuk, hogy tartósan segíthessék munkánkat!
RENDELÉSFELVÉTEL: info@stani.hu,  mobil: +36-30-9427-608

 
GEKA temékinformáció

"Minden tömlő kezdete és vége..."

A GEKA-KARASTO tömlőhöz kapcsolódó armatúrákat és készüléket gyárt csavaros, körmös és stekkdugós csatlakoztatással - öntözéshez, locsoláshoz. A felhasználók és felhasználási célok magukban foglalják az ipart, az agrárszektort, ezen belül a professzionális kertészeti és szántóföldi termesztést (kertészeteket, kertépítést, mező- és erdőgazdálkodást, stb.) és nem utolsósorban a ház körüli teendők ellátását és a szabadidős tevékenységet is. Forgalmaz kiváló minőségű, UV álló, csavarodás mentes locsolótömlőket, PVC-ből és gumiiból.
 

 

GEKA termékek bemutatása - letölthető Powerpoint prezentáció

Az eredeti GEKA gyorscsatlakozók a GEKA/KARASTO teljes termékpalettáján a legfontosabb helyet foglalják el.
Az eredeti GEKA gyorscsatlakozókat a Karasto cég 1932 óta gyártja, s ezzel piacvezető szerepet ért el Nyugat-Európában, de rendkívül széles körben ismerik, olyan tengerentúli országokban is, mint Dél-Afrika, Chile és Ausztrália, Közép- és Kelet-Európa országai,
Az egyszerű, de mégis tökéletes konstrukciós elv, a kombinációs lehetőségek sokasága, könnyű kezelhetősége, az átlagon felüli anyag- és megmunkálási minőség, s nem utolsósorban a sokoldalú felhasználási lehetőségek, ötvözve a gyakorlatilag korlátlan élettartammal (tartós használat esetén is) - mindez azt jelenti, hogy az egy tökéletes és árban is versenyképes tömlős gyorscsatlakozó rendszerről van szó.
 
Eredeti GEKA szívó- és magasnyomású csavaros csatlakoztatások
A GEKA szívó- és magasnyomású csavaros csatlakoztatásokat az jellemzi, hogy különösen nagy, maximum 80 baros nyomásnak is ellenállnak, s tökéletesen zárnak. E maximális értékek normális csatlakoztatás mellett, pótlólagos csavarás révén érhetőek el. A GEKA szívó- és magasnyomású csavaros csatlakoztatások további előnye a megszokott GEKA- és GEKA 2000 gyorscsatlakoztatásokkal való kompatibilitásában rejlik.
Emellett szólni kell a GEKA-KARASTO olyan további,már 15 éve megjelent, nagy innovációs értékű termékeiről is, mint például az 1999. tavaszán piacra kerülő, az új GEKA-generációhoz tartozó "GEKA plusz", a GEKA gyors csatlakoztatások a nyomás és vákumsprektrum jelentős javításával elért továbbfejlesztése.
 
Eredeti GEKA 2000 gyorscsatlakozás (védjelezett) sárgarézből (Ms 58 melegen préselve)
1997. áprilisában a céltudatos bővítés és műszaki fejlesztés eredményeként a "GEKA 2000" új generáció az eredeti GEKA-család szerves részévé vált. Különleges felhasználási területét ott kell keresnünk, ahol mozgatható tömlő- és/vagy csővezetékrendszerek szerelésére van szükség.
A hagyományos csőszelepek és menetes csatlakozók területén ugyancsak 1997. áprilisa óta tartoznak a 360 o-ban forgatható eredeti KARASTO 2000 csavaros csatlakozások és menetes csatlakozók a KARASTO armatúrák új generációjához.

Amennyiben Önt érdeklik ezek az újítások, a GEKA-KARASTO termékek piaci értékesítés során számíthat hathatós és tartós támogatásunkra. További információval készségesen állunk rendelkezésére.

Geka termékcsoportok:

 • Eredeti réz Geka-plus gyorscsatlakozók
 • Vákuum, nagynyomású csavaros csatlakozók,
 • Locsolótömlő armatúrák, Gumi és PVC locsoló és spirál tömlők,

Eredeti Geka körmös csatlakozók:

 • rézből,  rozsdamentes acélból, üvegszálas műanyagból készülnek.

Geka méretválasztéka:

 • rézből:
  • tömlővéges: 3/8" - 1 1/2"
  • belső menetes: 1/4" - 1 1/2"
  • külső menetes: 1/4" - 1 1/2"
 • rozsdamentes acélból:
  • menetes és tömlővéges:1/2" - 3/4"-1"
 • üvegszálas műanyagból:
  • tömlővéges: 3/8" - 1 1/4"
  • menetes: 3/8" - 1 1/2"  

 
Eredeti GEKA Xplus - gyorscsatlakozók

A tömlő csavarható fémrögzítésével és a GEKA plusznál megismert műszaki és teljesítményre vonatkozó ismertetőjeggyel.

CSAK MEGFELELŐ FALVASTAGSÁGÚ GUMI TÖMLŐKHÖZ AJÁNLJUK!

A professzionális tömlőösszekötés, kapcsolás jutányos, olcsóbb alternatívája az egymásba tolható összekapcsolás.

 

 


1. Egyszerű összeszerelés drága szorító szerszám nélkül is.(Egy villáskulcs elegendő)

 

2. Bármikor szétszedhető s újra összerakható.

3. Az armatúra és a tömlő abszolút kifogástalan és biztos össze-kapcsolása. Véd a szennyeződés, lerakódás ellen a tömlő belseje és a tömlőcsonk között. Holttér nem képződik, így megfelel a biztonsági és higiéniás előírásoknak.

4. A tömlő rugalmasságát nem befolyásolja. A tömlő hajlításánál a tömlőfoglalat külső borítására, burkolatára támaszkodik.

5. Sérülésveszély nem lép fel éles sarkok és szélek következtében.

6. Magas üzemi nyomás (Formázott tömítőgyűrű) >40 bar (statikai irányérték)A tömlőburkolat üzemi nyomása nagymértékben függ a tömlőtől.

7. Vakuumállandóság(Formázott tömítőgyűrű) 10m-igVízoszlop (statikai irányérték)Vakuumállandóság A tömlőburkolat üzemi nyomása nagymértékben függ a tömlőtől.

8. Ivóvíznél* is alkalmazható.
* Engedélyezési szám D2.Tartós vizsgálati eredmények DIN DVGW W 270 szerint rendelkezésünkre állnak.* Nagyteljesítményű formázott tömítőgyűrű 300dK)

9. Híres, jó hírnévnek örvendő tömlőgyártók csaknem valamennyi . kiváló minőségű víz, ipari-, és nyomástömlőjéhez felhasználható. (Tömlő falvastagságát nem szabad figyelmen kívül hagyni)
Original GEKA Xplus-gyorscsatlakozók Csavarozható tömlő burkolattal

...és valamennyi kiváló és ismert GEKA plusz műszaki és teljesítmény ismertető jeggyel

 • Rézötvözet CW617N melegen préselt/CW614N(CuZn40Pb2/CuZn39Pb3, DIN 17660 und 50930/6)
 • Köröm távolság egységesen 40 mm. Egymás közötti csereszabatosság lehetséges.
 • GEKA plusz, réz- és műanyag GEKA, GEKA 2000 és GEKA nagynyomású-csavaros csatlakozóknál is felhasználható
 • A csatlakozó belső bordázata biztosítja, hogy nyomás nélkül sem nyílik szét már a csatlakozó Üzemi nyomás (formázott tömítőgyűrű) > 40 bar (statikai irányérték)
 • vákumállandóság 10m vízoszlopig, WS (statikai irányérték) 

GEKA Xplus csatlakozókhoz szükséges tömlő méretek:

Tömlőnagyság 1/2" 3/4" 1"
-LW mm 13 19 25
tömlő falvastagság 3,0 - 3,8 3,8 - 4,2 4,4 - 5,0
SW mm 24 32 41
Rendelési db szám 5 5 5
Rendelési szám 40101X 40103X 40104X