Lüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékekLüdecke gyorscsatlakozó, locsolótömlő, Geka termékek

Lüdecke termékek

A LÜDECKE cég 1930 óta gyárt gyorscsatlakozókat az építőipar és egyéb ipari felhasználók számára mind standard, mind egyedi igényeket kielégítő méretekben. Csatlakozóik alkalmazhatósági köre igen széles, mind az alkalmazás helye, a hőmérséklet, a nyomás vagy más egyéb tekintetben. A gyártáshoz csak kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel minősített beszállítóktól, így öntvényeket, acélt, rezet, alumíniumot, vagy más nemesfémeket, valamint poliuretánt a spiráltömlők előállításához. A termékek megkapták a DIN EN ISO 9001-2000 minősítést, és minőségük világszerte megfelel a legmagasabb műszaki követelményeknek is.
 
Minden nyomás ellenére a Lüdecke megfogadta, hogy csak Németországban gyártja a termékeit, mert hiszik, hogy az egyenletes, nagyon jó minőség csak így biztosítható. A válságot nagyon hamar átvészelték és már 3. éve teljes kapacitással dolgoznak, és állandóan fejlesztenek. A két évenkénti új katalógusaik minimum kiadásokként 50-60 oldallal bővülnek. 
A 2018/2019-es  érvényes katalógus már 444 oldal! HAMAROSAN megújulva kiadják a 2021-est!

Lüdecke 2013-2018 között teljesen átdolgozta az igen kedvelt és megbízható minőségű magas hőmérsékletre használt gyorscsatlakozók kínálatát. A vevők, a megerősödött piac kívánsága alapján nagymértékben bővítette választékát. Megfelelnek a legújabb és legszigorúbb biztonsági előírásoknak is.
Az ár, érték és megbízhatósági arány kimagaslóan jók ezeknél a csatlakozóknál. Magyarországon is egyre jobban elterjednek, mert a nagy darabszám miatt versenyképes áron lehet kínálni a termékeket.
 
Elsők között kapták meg a GREEN COMPANY elismerést Németországban, hiszen a környezetvédelem is nagyon fontos számukra. Dolgozóikat megbecsülik és kiemelkedő szociális juttatásokban is részesítik őket. A termelésüket megsoksorozták, raktáraikat megduplázták és automatizálták.
 
Érdekesség 2010-ből, amit sohasem felejtenek el nekik:
 
A Lüdecke gyár több,mint 150 speciálisan bányáknál használatos armatúráival és gyorscsatlakozóikkal segítette a chilei bányászok kimentését.

A gyár teljes vezérkara és mérnökei állandó kapcsolatban voltak a chillei partnerekkel, ha valami technikai gond merült volna fel, de mint már minden híradásból tudhatjuk, szerencsére mindenkit egészségesen és sérülésmentesen tudtak felhozni. A Lüdecke gyár teljes csapata nagyon örült, hogy a termékeikkel is tudták a mentést segíteni és büszkék arra, hogy a mentéshez a Lüdecke gyár termékeit választották.
 
2020 és jelenleg is komoly erőpróba a covid vírus, mert minden gyorscsatlakozó termékük Németországban készül, és az egészségügyi előírások nagyon szigorúak. Időnként ez a szállítási készségben is megmutatkozik.